ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد شهادت ۵ نیروی حماس به هنگام خروج از تونل‌های رفح در حملات اسرائیل  هشدار ماکرون درباره محدود کردن ارتش اوکراین منابع آگاه: مأموریت بن‌سلمان برای وساطت میان تهران و واشنگتن کذب محض است نواف سلام: لبنان در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد / احتیاطات لازم برای مقابله با هرگونه تشدید احتمالی تنش‌ها از سوی اسرائیل اتخاذ شده عراقچی در دیدار با وزیر خارجه هلند: همه دولت‌ها برای کمک به ارتقای حاکمیت قانون مسئولند آلمان: روسیه احتمالا تا سال ۲۰۲۹ به ناتو حمله کند روسیه طرح پیشنهادی اروپا برای صلح اوکراین را نپذیرفت پیام وزیر خارجه عمان در خصوص دیدار با عراقچی نخست‌وزیر کانادا: جهان بدون آمریکا هم دوام می‌آورد زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟

واکنش مقام دولت ترامپ به دومین گام برجامی ایران

یک مقام دولت آمریکا بدون افشای نام به تصمیم ایران برای افزایش سطح غنی‌سازی اورانیوم ایران واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۸ - ۱۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 07
کد خبر: ۱۵۶۳۶

به گزارش راهبرد معاصر ، یک مقام دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا امروز یکشنبه به تصمیم ایران برای عبور از سطح غنی‌سازی ۳.۶۷ درصدی واکنش نشان داد.

ایران امروز همزمان با پایان یافتن مهلت ۶۰ روزه به کشورهای غربی برای عمل به تعهدات خود در برجام دومین گام برای کاستن از تعهدات خود ذیل این توافق را اعلام کرد.

 

مقام‌های دولت جمهوری اسلامی ایران در یک نشست خبری در ساختمان کوثر نهاد ریاست‌جمهوری اعلام کردند ایران قصد دارد از امروز فرایند غنی‌سازی را به بالای ۳.۶۷ درصد افزایش دهند. تهران همچنین هشدار داد در صورتی که سایر طرف‌ها برای عمل به تعهدات خود اقدام نکنند بعد از ۶۰ روز گام سوم را برخواهد داشت.

یک مقام دولت ترامپ در بیانیه‌ای به سی‌بی‌اس گفت: «رژیم ایران بار دیگر اثبات کرد که توافق هسته‌ای وحشتناک اقدامی برای متوقف کردن این کشور از تهدید صلح و امنیت بین‌المللی در هر زمان دلخواه این کشور نمی‌کند. رهبران ایران از غنی‌سازی را دستاویز گروگان گرفتن دنیا با اخاذی هسته‌ای کرده‌اند. همان‌طور که رئیس‌جمهور ترامپ گفته آمریکا هیچ‌گاه به ایران اجازه ساخت سلاح هسته‌ای را نخواهد داد. کارزار فشار حداکثری تا دست برداشتن ایران از بلندپروازی‌های هسته‌ای و رفتارهای غیرقانونی ادامه خواهد یافت.»

ایران گام اول در این راستا را دوشنبه هفته گذشته ( ۱ جولای/۱۰ تیرماه) برداشت و اعلام کرد میزان ذخایر اورانیوم ۳.۶۷ درصدی این کشور از مرز ۳۰۰ کیلوگرم عبور کرده است.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار